MOOILAND ZET IN OP JARENLANGE SAMENWERKING MET BREMAN EN FEENSTRA VOOR SERVICE- EN VERVANGINGSWERKZAAMHEDEN

Ede, 21 december 2017Deze week vond de start van een jarenlange samenwerking plaats tussen Mooiland, Breman en Feenstra. Met ingang van 1 januari 2018 geven deze partners sámen thuis aan huurders van Mooiland. Dat doen ze door te zorgen voor de service-, onderhouds- en vervangingswerkzaamheden van de verwarming- en ventilatiesystemen van álle 26.000 woningen in 127 gemeenten van Mooiland.

Breman en Feenstra zijn door Mooiland geselecteerd, omdat zij experts zijn op het gebied van energiezuinige installaties en veel ervaring hebben met service- en vervangingsonderhoud. Samen gaan Breman en Feenstra de komende jaren zorgen voor het onderhoud van de verwarming- en ventilatiesystemen van alle woningen van Mooiland verspreid over heel Nederland.

Gezamenlijke start

Om de samenwerking goed te starten hebben de drie partijen nader kennis met elkaar gemaakt tijdens een kick-off op het kantoor van Mooiland in Ede. In de kick-off hebben de partners – inclusief alle servicemonteurs – elkaar beter leren kennen en hebben ze samen afgesproken hoe ze thuis geven in de dienstverlening aan huurders. De huurders van Mooiland zien Breman en Feenstra immers als een verlengstuk van Mooiland.

 

Frans Schouten, teammanager Uitvoering Projecten Mooiland: “Voor onze huurders is het belangrijk dat de verwarming- en ventilatiesystemen in onze woningen in goede staat blijven en tijdig worden vervangen. Hierbij hebben wij een groot gezamenlijk belang en dat is een tevreden huurder. Dit belang hebben we op 18 december met een goede start van de samenwerking tussen de partners beklonken.

 

Over Mooiland

Mooiland is een sociale huisvester. Zij biedt mensen met een lager inkomen of mensen met een bijzondere woonvraag een betaalbare sociale huurwoning van passende kwaliteit. Op dit moment beheren ze 26.060 huurwoningen in 127 gemeenten in heel Nederland. Thuis geven als volwaardige woningcorporatie is de belangrijkste opgave voor de komende jaren. Dat is een corporatie die een betaalbaar, kwalitatief goed en duurzaam thuis geeft aan mensen die daarin niet zelf kunnen voorzien. En een corporatie die herkenbaar, aanspreekbaar en bereikbaar is in de wijk voor huurders en partners.

 

Over Breman
De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven. Zij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Breman is een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Daarnaast zijn de bedrijven gespecialiseerd in onder meer het aanleggen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, rookgasafvoersystemen en bitumineuze dakbedekkingen in zowel de woningbouw- als de utiliteitsmarkt.

 

Over Feenstra

Feenstra. Zodat de techniek precies doet wat ú wilt. Feenstra is sinds 1947 actief. Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Met het uitgebreide landelijke netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar staat.